Beautysalon Magnifique

Korte Struycken 3

5071AL Udenhout

 

T: 013-5030350

M: 06-47320903

(app naar 06 is het snelst)

Wij zijn aangesloten bij

 

anboslogo

 

provoetlogo

fb

Microdermabrasie

Met Microdermabrasie kunnen huidbeschadigingen en rimpelvorming tot een minimum teruggebracht worden.

Microdermabrasie wordt voornamelijk toegepast om lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jongere uitstraling te geven.
Ook pigmentvlekken kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Bij hardnekkige acne kan het toegepast worden om de acne aanzienlijk te verminderen. Ook wanneer de huid vroeger geleden heeft van acne waardoor littekens zijn ontstaan, is het mogelijk om door middel van microdermabrasie de huid een gladder aanzien te geven. Littekens door snijwonden, verbranding en striae (zwangersschapsstriemen) kunnen aanmerkelijk minder zichtbaar gemaakt worden met microdermabrasie.

Microdermabrasie

Hoe werkt microdermabrasie

Door middel van een speciale vacuümtechniek worden steriele microkristallen over de huid ˜gespoten".

Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau.

Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.

Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

De behandeling

De microdermabrasie start in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De behandeling op zich is intensief. De klant voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van de huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is.

U dient ook altijd een sunblock te gebruiken voor minimaal 2 weken na een behandeling. Dit om pigmentvorming te voorkomen.

Afhankelijk van het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Bij het opfrissen van de huid of bij striae zijn gemiddeld 4-5 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12-15 behandelingen in kuurverband nodig. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de thuisverzorging van de huid met de speciale producten tussen twee behandelingen in.

Bij een kuur van 5 behandelingen krijgt u de 5e behandeling voor de halve prijs!!!

Bij een kuur van 10 behandelingen krijgt u de 10e behandeling gratis.Tevens ontvangt U een gratis sunblock!!!

 

 U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekering. Vraag ons naar de mogelijkheden!